A szív és érrendszer védelméért
az AKTIV Árpa Formulával

Sajnos Magyarországon az összhalálozás több mint felét a szív- és érrendszeri betegségek adják. A betegségek rizikófaktorának nevezzük azokat az állapotokat, körülményeket, melyek a szív- és érrendszeri betegségekre hajlamosítanak.
Ezek a következők:
1. Kövérség, túlsúly (obezitás)
2. Életkor (nők 55 év felett, férfiak 45 év felett)
3. Dohányzás
4. Mozgásszegény életmód
5. Cukorbetegség (diabetes)
6. A vér emelkedett zsírsavtartalma
(hiper-koleszterinémia, hiper-tigliceridémia)
7. Hiperurikémia (magas húgysavszint)
8. Első fokú rokon infarktusa
9. Stressz
Az AKTIV Árpa Formulánkban lévő anyagok:
1. Segítik csökkenteni a testsúlyt, mivel fogyókúrás étrendbe beilleszthető táplálék
2. A benne lévő rostok béta-glükán tartalma hozzájárul a vér koleszterin- és tigliceridszintjének csökkentéséhez
3. Az AKTIV Árpa Formulában lévő makro- és mikrotápanyagok táplálják az érfalakat
4. Telített zsírok és transzzsírok nélkül jutunk jelentős fehérjéhez
5. A benne lévő enzimek, a SOD és a genisztein véd a szabadgyökök károsító hatása ellen
Szív- és érrendszeri betegek az AKTIV Árpát gyümölcslével vagy tejjel, uzsonnára, vacsorára és reggelire fogyaszthatják. Hatása fokozható, ha 1 evőkanál AKTIV Árpát uzsonnára összekeverünk 1-2 evőkanál hidegen sajtolt bioolajjal (pl. porsáfrány, dió).
Pakisztánban az árpát a szív gyógyszerének tekintik.
Az AKTIV Árpa Formula fogyasztásával szervezeted hálás lesz, ha súlyod, koleszterin- és tiglicerinszinted optimalizálódik.
Az AKTIV Árpa Formula koleszterinre gyakorolt hatása erősíthető:
Vacsorára, mikor AKTIV Árpát fogyasztunk, előtte együnk meg 1 egész citromot húsával, arra megisszuk a kevés tejben oldott AKTIV Árpát, melynek lúgos kémhatása semlegesíti a citrom savasságát, így gyomorégést nem okoz. Az említett olajak ellátnak bennünket Omega 3- 6 nélkülözhetetlen zsírsavakkal, melyek védik a szívet.
A citrom húsában lévő C-vitamin és bioflavonoidok megsokszorozzák érfalunk ellenállását, és fokozottan véd az érelmeszesedéssel szemben.
