Természetes energia minden napra

Sav-bázis egyensúly fenntartásáért
az AKTIV Árpával

A sav-bázis kérdés az utóbbi időben a figyelem középpontjába került. Az ezzel kapcsolatos szakirodalomból megtudtuk, hogy az emberek 90 %-a elsavasodott, és emiatt kb. 110-féle betegség kialakulásának okaként írják le.

Ha ezek az adatok igazak lennének, könnyű dolgunk lenne. Minden reggel vizünkbe egy kanál szóbikarbónát kevernénk, a 110-féle betegség eltűnne, és az emberiség 90%-a meggyógyulna.

Azzal a szakirodalom is egyetért, hogy a szódabikarbóna kiváló lúgosító. Az összefüggések sajnos, nem ennyire egyszerűek. Ezért e gyógymód sem hoz gyógyulást a száznál több betegségre.

A sav-bázis egyensúlyról szóló szakirodalom mindegyikében táblázat közli a savasnak és lúgosnak tartott élelmiszerek listáját. E listákon a gabonaféléket kivétel nélkül savasító élelmiszerek közé sorolják, – bár feldolgozott teljes kiőrlésű élelmiszerként őket még kielégítően nem elemezték. Néhányan emiatt – tévesen – termékünket is savasnak nevezik.

Termékünk magas minőségben feldolgozott árpacsírából áll, tehát nem árpát, hanem csírát tartalmaz. Az erről szóló szakirodalom táblázatai a csírákat lúgosnak tartják kivétel nélkül.

Ezt írják: a csírák egytől-egyig kis bázisképző energia és vitaminbombák. Ezen kívül termékünkben az ún. aktiválási eljárás során a fehérjék nagy része aminosavakra bomlik, és a bélrendszerből felszívódik.

A szakirodalom a húsokat erős savképzőnek tartja. Ezért azt ajánlja, hogy fehérjeszükségletünk nagy részét növényekből elégítsük ki, mert a növényi fehérjék nem annyira savasak.

AKTIV Árpa Formulánk erre teljes mértékben alkalmas, fehérjetartalma magas, közel 30 %. Fehérjére szükségünk van, hiszen alkotóelemei aminosavak, amik szervezetünk nélkülözhetetlen építőkövei.

Miért fontos, hogy lúgos ételt fogyasszunk?

A természetben élő népeknél a savasság-lúgosság nem kérdés. Az, hogy szervezetünk elsavasodik, civilizációs betegség. A mozgásszegény életvitel, a finomított szénhidrátok és élelmiszerek (fehérkenyér, cukrok, édességek, tészták, sütemények) okozzák. Mivel ezen okok miatt savasodunk, ezt ellensúlyozhatjuk lúgos ételek – AKTIV Árpa – fogyasztásával.

Nem az a fontos, hogy testünk lúgos legyen, hanem az, hogy a savas és lúgos élelmiszereket egyensúlyba hozzuk. A már említett savas ételek csökkentése, plusz napi 2 liter folyadék és az AKTIV Árpa Formula fogyasztása,– mely árpacsírát tartalmazó lúgos étel – valamint egy kis mozgás helyreállíthatja sav-bázis háztartásunk egyensúlyát.

Terméktapasztalatok:

"2 hónapja fogyasztom az AKTIV Árpát , energiát ad, emésztésem azóta rendben van, a gyomorsavam sem irritál. Mindennap eszem reggelire."
Sz. Zsuzsanna
25 éves, eladó
"Azért próbáltam ki az AKTIV Árpa Formulát, mert nagyon sok volt a gyomorsavam. Mióta eszem, ezzel nincs gondom, és nem érzem azt a rossz ízt a számban. Azt tapasztaltam, hogy a bőröm is szebb lett tőle."
T. Beáta
21 éves, diák
"Sok gondom volt az emésztéssel. Sűrűn fájt a hasam és puffadtam. Már az első nap tapasztaltam a változást, amikor elkezdtem szedni az AKTIV Árpa Formulát. Munkám során sokat utazom, ezért mindig van bekeverve egy adag Árpa Formula, és ha éhes vagyok, de nincs időm megállni enni, csak megiszok egy adagot, és máris telít."
P. Eszter
28 éves üzletkötő

Ha tetszett, tudd meg a választ ezekre is:

- Mi az egészséges, hosszú élet, és a jó közérzet forrása?
- Mi alapján érdemes táplálékkiegészítőt választani?
- Mi az a 10 egyszerűen követhető alapelv, amivel elkerülheted az egészségromlást?

Kérd a 3+1 emailt tartalmazó összefoglalót!